Micke 076 825 77 60 - Åke 070 872 95 55
info@lantbruksbild.se
Your Shopping Cart is empty.

Om Lantbruksbild

 

Lantbruksbild.se är en bildbyrå, som namnet antyder, är specialiserad på lantbruksbilder, byrån sorterar under Teambild som drivs av fotograferna Åke Karlsson, Tony Welam, Kristofer Sandberg och Micke Fransson. Lantbruksbild.se hanteras av Micke och Åke.

Bilderna hittar du enklast i menyn under rubriken Bild, Video eller Bildkategorier, eller så använder du sökverktyget som du hittar i listen längst upp på sidan.
Du kan välja att köpa enstaka bilder eller köpa ett abonnemangspaket av oss, priser för enstaka bilder hittar du alltid i anslutning till varje bild. Är du ute efter ett abonnemangspaket eller bildpaket så kontakta oss för rätt pris och nedladdningsmöjligheter. Vi finns givetvis också tillgängliga för fotouppdrag!

Kontaktuppgifter:

Micke Fransson
Granitvägen 111
591 53 Motala
076 825 77 60
micke@lantbruksbild.se

Åke Karlsson
Johannesbergsgatan 9
591 36 Motala
070 872 95 55
ake@lantbruksbild.se

För att bläddra, söka och köpa bilder

Vill Du bläddra och se våra bilder så ser du de flesta bilderna utan att vara inloggad och vill du köpa bilder så finns det två _alter_nativ:

1. Använd vår webbshop, klicka på önskad storlek och pris som finns i anslutning till varje bild och gå sedan till varukorgen för att gå vidare. är det första gången du beställer så tar det en stund innan vi granskat din beställning och nedladdningslänk/ar skickas till dig. Är du återkommande kund så finns nedladdningslänk via epost och på "din sida" efter ett par minuter efter beställning.

2. Beställ via epost, klicka på epostbeställning vid "license" i anslutning till bilden, välj storlek och sedan "Kontakta oss för att köpa bilden".
Fyll i enligt formuläret, fyll gärna i namn och adress i meddelanderutan för snabbare behandling så svarar vi så fort vi kan.

Vill du registrera dig som kund innan beställning så går det utmärkt. Det gör du genom att klicka på länken uppe i högerdelen av sidan.
Fyll i dina uppgifter i registreringsformuläret och så fort registreringen är godkänd får du ett bekräftelsemail. Dina användaruppgifter som du angav vid registreringen använder du sedan när du loggar in och kan då bläddra och söka bland bilderna och de olika kategorierna och köpa bilder.

När du registrerar dig går det att få, om man så önskar, ett konto hos oss där man får man tillgång till nedladdning av bilder och bli fakturerad för de bilder man sedan laddar ner. Vi vänder oss i första hand till företag inom media, reklam med mera så funktionerna på lantbruksbild.se är bara tillgänglig för företag. Aktuella priser ser du i bildinformationen. Det går att betala mot faktura, eller förskottsbetalning till bankgiro vid beställning av enstaka bilder och kopior.

Upphovsrätt med mera

Allt material, texter, bilder och filmer på Lantbruksbild.se är skyddat enligt svensk och internationell upphovsrättslagstiftning om inget annat anges. Otillåten kopiering och användning utan vårt medgivande kan innebära polisanmälan och medföra skadeståndskrav. Detta gäller givetvis även skärmdumpar och liknande. Källa/bildbyline bör alltid anges i samband med användning. För bilder i reklam och annonser begär offert. För kompletta användarvillkor på www.lantbruksbild.se kontakta oss så skickar vi dessa till dig